Általános Szerződési Feltételek

Üdvözlünk a Jobindoor.hu weboldalán!

A következő általános szerződési feltételek (“ÁSZF“) meghatározzák az általános hozzáférést és használatát a jobindoor.hu weboldalának, beleértve bármilyen tartalmat, funkcionalitást vagy elérhető szolgáltatást ami http://www.jobindoor.hu oldalon vagy azon keresztül elérhető. A továbbiakban a Jobindoor.hu-ra hivatkozhatunk úgy mint “Jobindoor” vagy “Mi”, míg “Ön” vagy “Felhasználó” az oldalra regisztrált tagokat jelenti.

Kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket mielőtt használni kezdené a weboldalt. Az oldal használatával, felhasználói fiók nyitásával vagy az Általános Szerződési Feltételek elfogadására történő kattintással – amennyiben ilyen módon elérhető –  megérti és elfogadja, hogy az oldal használata ezen Álalános Szerződési Feltételek betartásához kötött. A Jobindoor.hu Fizetési rendszeréről bővebben itt olvashat, az Adatvédelmi Irányelveinket pedig itt tekintheti meg.  Amennyiben nem találja elfogadhatónak az Általános Szerződési Feltételeinket, vagy az Adatvédelmi Irányelveinket, úgy nem jogosult a weboldalunk használatára. További információkért az oldalunkat körülölelő használati irányelvekről kérjük olvassa el az itt fellelhető, erre a célra szánt bejegyzéseket, cikkeket.

Az oldal kizárólag 13 éves vagy annál idősebb emberek számára használható és elérhető. A még 13. életévüket be nem töltött emberek számára az oldal és szolgáltatásainak igénybevétele nem lehetséges. Az oldal használatával Ön kijelenti és garantálja az életkori feltételeknek történő megfelelést és használati jogosultságát. Amennyiben nem felel meg ezeknek a követelményeknek, úgy nem férhet hozzá és/ vagy használhatja a weboldalt.

Ha bármilyen kérdése, kérése van, a következő e-mail címen tud kapcsolatba lépni velünk támogatásért:  support.

 

Kulcsfogalmak

Vásárlók – felhasználók akik szolgáltatásokat vásárolnak a Jobindoor-on

Egyedi Ajánlat – olyan egy már meglévő Szolgáltatáshoz kapcsolódó ajánlat / kérelem a Vásárlók részéről, amely alapján az Eladók összeállíthatnak egy személyre szabott Egyedi Megrendelést

Egyedi Megrendelések – kizárólagos és személyre szabott ajánlatok, amiket az Eladók állítanak össze a Vásárlóknak az egyéni igényeikre szabva

Extra / Szolgáltatás Extrák – olyan további kiegészítései az egyes Szolgáltatásoknak, amelyeket az Eladók az alapszolgáltatásaikon felül, az általuk meghatározott felárért cserébe értékesíthetnek az alap Szolgáltatással együtt

Csomagok – az Eladók különböző csomagok közül választhatnak a regisztráció, illetve új Szolgáltatás létrehozása során, annak függvényében, hogy hány aktív Szolgáltatást szeretnének egyszerre futtatni

Szolgáltatás Oldal – az az oldal, ahol az Eladók leírják a Szolgáltatásaik részleteit és feltételeit, és ahol a Vásárlók megvehetnek egy Szolgáltatást és leadhatnak egy Megrendelést / Megbízást

Szolgáltatások – szolgáltatások azok a megrendelhető tevékenységek / feladatok / munkák, amelyeket a Jobindoor weboldalán az Eladók nyújtanak a Vásárlók részére

Toborzások – olyan elkészítésre váró projektek / munkák, amiket a Vásárlók posztolhatnak az oldalon, hogy munkaerőt toborozzanak, illetve Eladók / Szabadúszók ajánlatait gyűjthessék össze egy helyen, amiből a végén kiválaszthatják a számukra legszimpatikusabbat megbízás leadása céljából

Megrendelések – hivatalos megbízás illetve megegyezés a Vásárlók és Eladók között miután megvásárlásra került egy Szolgáltatás, tehát a Vásárló sikeresen leadott egy megbízást egy Eladó / szabadúszó számára

Eladók – felhasználók akik Szolgáltatásokat kínálnak eladásra, és munkákat / megbízásokat teljesítenek a Jobindoor-on

 

Áttekintés (Főbb feltételek, dióhéjban)

 • Csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak és adhatnak el a Jobindoor weboldalán. A regisztrálás nem kerül semmibe. A regisztrációval a Felhasználó beleegyezik, hogy pontos, teljes és naprakész információkat ad meg az oldalon, és hogy nem használja csalás vagy félrevezetés szándékával. Kizárólag a felhasználó felelős felhasználói fiókja minden tevékenységért, beleértve a jelszót illető biztonságot és titoktartást. Nem vállalunk felelősséget a fiókjával kapcsolatos bármilyen jellegű cselekedetéért vagy mulasztásáért.
 • A szolgáltatások minimum ára 1000Ft-on kezdődik a Jobindoor-on. Az alapár lehet 1000Ft-nál nagyobb összeg is, amennyiben az Eladó magasabb árat határoz meg.
 • A Vásárlók a Jobindoor-nak előre fizetnek egy megrendelés leadása során (lásd Fizetési Feltételek).
 • Egy Szolgáltatás megvásárolható az Eladó Szolgáltatásai oldalon található Megrendelés funkciógombon keresztül, vagy egy Egyedi Ajánlaton keresztül.
 • Költségek és fizetéssel kapcsolatos információk: Fizetési Feltételek
 • Az Eladóknak teljesíteniük kell a beérkező megrendeléseiket, nem törölhetnek rendelést rendszeresen, illetve ok nélkül. A törölt megrendelések ronthatják az Eladó megítélését, jóhírét és státuszát.
 • (Hamarosan elérhető béta: Az Eladók különböző csomagok közül választhatnak a regisztrációkor, illetve új Szolgáltatás létrehozása során az alapján, hogy egyszerre hány aktív szolgáltatást szeretnének futtatni a Jobindoor-on. Minél több aktív szolgáltatással van jelen egy felhasználó az oldalon, annál nagyobb valószínűséggel találhatnak rá a Vásárlók. Az alap “Újonc” csomag teljesen ingyenes, így az indulás kockázatmentes és nem kerül semmibe.)
 • A felhasználók megrendelés leadásán kívül más fizetési megoldást nem használhatnak a Jobindoor-on keresztül igénybevett szolgáltatásokért cserébe.
 • Amikor a Vásárló megrendel egy Szolgáltatást, minden jogot megkap a leszállított munkához, ameddig az Eladó máshogy nem rendelkezik a Szolgáltatás leírásában. Kérjük vegye figyelembe, hogy az Eladók gyakran további költségek fejében teszik elérhetővé Extra Szolgáltatás formájában a különböző engedélyeket és jogokat. További részleteket lentebb olvashat a “Kereskedelmi Jogok”-ról és “Tulajdonjog”-ról.
 • A Jobindoor fenntartja a jogot, hogy minden az oldalon keresztül leadott munkát marketing céllal felhasználhasson.
 • Fontos számunkra a felhasználók személyes információinak biztonsága. Bővebben az Adatvédelmi Irányelveinkről itt olvashat. Az Adatvédelmi Irányelveink az Általános Szerződési Feltételeink részét képezik.
 • A felhasználók vállalják, hogy betartják a Jobindoor piacterére vonatkozó viselkedési / magatartásbeli normáit, illetve Közösségi Irányelveit, amelyek ugyanúgy az ÁSZF részét képezik, és amelyek időről időre frissítésre kerülnek.

ELADÓK

Alapok

 • Az Eladók Szolgáltatásokat hoznak létre a Jobindoor weboldalon, amelyeket a Vásárlók megrendelhetnek tőlük
 • Az Eladók Egyedi Megrendeléseket állíthatnak össze és küldhetnek a Vásárlóknak egy személyes, egyéni igényekhez alakított Szolgáltatás formájában
 • Minden sikeresen eladott és teljesített Szolgáltatás vételárának a 90%-a bevételként jóváíródik az Eladó számláján.
 • A Jobindoor a jóváírást az Eladó egyenlegén végrehajtja minden alkalommal, amikor egy Megrendelést sikeresen teljesített, azaz befejezett és lezárt. További részletekért olvassa el a “Megrendelések” bekezdést lentebb, hogy pontosan megtudja, mi számít befejezett avagy lezárt megrendelésnek.
 • További információ fizetések beérkezéséről, jutalékokról vagy adózásról itt olvasható: Fizetési Feltételek
 • Az Eladók értékelése a Vásárlók által leadott visszajelzések alapján kerül kiszámításra. Kivételes esetekben, ha egy Eladó értékelése nagyon alacsony, az Eladó felhasználói fiókjának felfüggesztéséhez vezethet.
 • Biztonsági okokból a Jobindoor ideiglenesen felfüggesztheti egy Eladó hozzáférését kifizetési kérelem leadásához, ezzel megelőzve lehetséges csalást vagy nem kívánatos aktivitást. Ez bekövetkezhet biztonsági kockázat azonosítása végett, felhasználók által jelentett helytelen magatartás végett, vagy amennyiben több Jobindoor fiók van társítva egyetlen kifizetési szolgáltatóhoz.
 • Az Eladók teljes mértékben felelősséget vállalnak minden a Szolgátltatásaikból eredő és egyéb az oldalon történő aktivitásuk után, és az ebből fakadó esetleges károkozásért, és vállalják az ezen esetlegesen felmerülő károk megtérítését.

Szolgáltatások

 • (Hamarosan elérhető Béta: Az Eladóknak lehetőségük van egyszerre több Szolgáltatás egyidejű aktív futtatására. A maximálisan futtatható szolgáltatások számát a regisztráció- vagy új Szolgáltatás létrehozása során kiválasztott Csomag határozza meg.
  • 3 Szolgáltatás futtatható az ingyenes Újonc csomaggal.
  • 7 Szolgáltatás futtatható a Profi csomaggal.
  • 15 Szolgáltatás futtatható a Bajnok csomaggal.)
 • Minden Munka avagy Szolgáltatás a Jobindoor-on Felhasználó Által Generált Tartalom-nak minősül
 • Szolgáltatások és/ vagy felhasználók eltávolításra kerülhetnek az oldalról ha megsértik a felhasználói feltételeket és/ vagy a Közösségi Irányelveinket, amely a következő sérelmeket tartalmazhatja (de nem korlátozott kizárólag ezekre):
  • Illegális vagy Csaló szolgáltatások
  • Szerzőijogok megsértése, Védjegyek megsértése vagy harmadik fél által benyújtott Szellemi tulajdonra irányuló követelés
  • Nem megfelelő / Obszcén / Felnőtt tartalmú szolgáltatás, Pornográfia
  • A Szolgáltatások szándékos másolása
  • Spam, ostobaság, sértő vagy megtévesztő Szolgáltatások
  • Szolgáltatások amelyek félrevezetheik a Vásárlókat vagy másokat
  • Szabályozott / Engedélyköteles áruk / termékek továbbértékesítése
  • Felajánlani akadémiai / egyetemi (diploma)munkák elkészítését vagy előkészítését a Vásárló nevében
  • Szolgáltatások, amelyek teljesítésének időtartama meghaladja a 30 napot
  • Rendkívül alacsony minőségű Szolgáltatások
  • Jobindoor szolgáltatások promótálsása olyan aktivitásokon keresztül, melyet törvény tilt, szabályozást sért vagy haramdik fél által meghatározott Felhasználói Feltételekbe ütközik, illetve minden olyan marketing tevékenység, amely negatív hatással lehet a felhasználóinkkal vagy partnereinkkel kialakított kapcsolatainkra.
 • Az Eladó felhasználói fiókjának felfüggesztéséhez vezethet, ha törlésre kerülnek Szolgáltatások a fenti okok valamelyike miatt,
 • A Szolgáltatásokat amelyek sérelem miatt kerültek eltávolításra nem lehet helyreállítani vagy szerkeszteni.
 • Szolgáltatások törlésre kerülhetnek a Kereső funkciónkból amennyiben nagyon gyenge teljesítményt nyújtanak, vagy kötelességszegés történt a felhasználó részéről.
 • A Szolgáltatások tartalmazhatnak előzetesen jóváhagyott weboldal linkeket a Szolgáltatás leírásában. Olyan tartalmakat népszerűsítő weboldalak linkjeit, amelyek sértik a Jobindoor Általános Szerződési Feltételeit vagy Közösségi Irányelveit, törlünk a Szolgáltatás leírásából.
 • A Szolgáltatásoknak tartalmazniuk kell egy olyan képet, amely valamely módon a Szolgáltatáshoz köthető. Minden Szolgáltatáshoz 5 kép feltöltésére van lehetősége minden Eladónak. Az eladóknak ugyan olyan minőségű szolgáltatást kell leszállítaniuk, mint amilyen a képeken is látható. Az képek minőségétől eltérő, jóval alacsonyabb minőségű leadott munkák a Szolgáltatás tiltásához vezethetnek.
 • A Szolgáltatások tartalmazhatnak egy jóváhagyott cover videó linket, amely a Szolgáltatás látványosabb bemutatását segíti. A Szolgáltatás leírásában további videó beágyazására van lehetőség, ehhez elég csak beilleszteni a videó linkjét.
 • Tilos a Szolgáltatás oldalon olyan nyilatkozatokat tenni, amelyek aláássák vagy megkerülik a Szerződési Feltételeket
 • Az Eladók a Szolgáltatás Extra funkció lehetőségével egy struktúráltabb, több pontból álló Szolgáltatást tudnak létrehozni a Vásárlók számára.

Szolgáltatás Extrák

 • Az Extrák ráadás szolgáltatások az Eladó alap Szolgáltatásain felül, melyeket az Eladó által meghatározott plusz összegért vehet meg a Vásárló az alap Szolgáltatáshoz
 • Az Extrák törlésre kerülhetnek az Általános Szerződési Feltételeink vagy a Közösségi Irányelveink megsértése miatt. Pontosabb feltételekről a Szolgáltatás szekcióban olvashat fentebb, egy lista formájában, amely a nem engedélyezett szolgáltatásokat tartalmazza. Az egyes Szolgáltatások szintén törlés tárgyát képezhetik, amelyek olyan Szolgáltatás Extrával rendelkeznek, amelyek sértik a feltételeinket.
 • A Szolgáltatásokhoz hozzáadható Extrák mennyisége nincs korlátozva.
 • Azon szolgáltatásoknak, amelyek a Szolgáltatás Extra funkción keresztül lettek feltüntetve, kapcsolódniuk kell a fő Szolgáltatás alap tematikájához és a leszállított Munka / Megrendelés részét kell, hogy képezze.
 • A Szolgáltatás Extrák különböző kategóriákra terjedhetnek ki, ezáltal egy magasabb színvonalú Szolgáltatást képvislve.
 • Az Eladóknak nincs lehetőségük Extra hozzáadása során további plusz napok hozzáadására az alap megrendelés teljesítési határidejéhez, így célszerű az eredeti Szolgáltatás teljesítési idejét az elérhető Extrákhoz mérten kialakítani. Túl sok Extra esetében, amennyiben azok nagyban befolyásolják az alap Szolgáltatás teljesítési határidejét, célszerű lehet egy új, hasonló Szolgáltatás létrehozása, amely alapból tartalmazza a kibővített ajánlatokat. Megoldás lehet még az Egyedi Ajánlat / Megrendelés funkció(k) alkalmazása.

 

Eladói Funkciók

A jobindoor Eladói számos lehetőséget használhatnak a szolgáltatásaik egyedibbé varázsolása érdekében.

Egyedi Megrendelések

 • Az Eladók Egyedi Megrendeléseket állíthatnak össze és küldhetnek a Vásárlóknak, amelyben a Vásárló egyéni igényeire szabhatják a Szolgáltatás részleteit
 • Az Egyedi Megrendeléseket az Eladók határozzák meg egy pontos leírás által, beleértve a Szolgáltatás árát és a teljesítési határidőt.
 • Egyedi Megrendelések a beszélgetés oldalon belülről küldhetőek a Vásárlók részére.
 • Szolgáltatások amik Egyedi Megrendelésként lettek elküldve nem sérthetik meg a Jobindoor Általános Szerződési Feltételeit és a Közösségi Irányelveit.

 

Fizikai Termékek Rendelésének Szállítása

Néhány szolgáltatás a Jobindoor-on fizikai termékek kiszállításával járhat (festmények, iparművészet, gyűjtői tárgyak stb…). Az ilyen típusú Szolgáltatásokhoz az Eladók szállítási költségeket határozhatnak meg pluszban.

 • Azok a Szolgáltatások, amelyek szállítási költséget tartalmaznak, fizikai termék(ek) leszállításával járnak a Vásárló részére.
 • A szállítási költség csak az Eladó által kötelezően a szállításért kifizetendő többletköltség lehet.
 • Fontos: A Vásárlóktól az Eladóknak be kell kérniük a szállítási címüket fizikai termékek rendelése esetén.
 • Az Eladók felelőssek minden további szállítással kapcsolatos megállapodásért, illetve megoldásért miután a Vásárló megadta a szállítási címet.
 • A Jobindoor nem kezel vagy garantál szállítást, nyomonkövetést, minőséget vagy állapotot semmilyen szállítmányért és nem vonható felelősségre ezzel kapcsolatos károkért vagy problémákért.
 • A csomagok nyomonkövetése nyomonkövetési sorszám vagy azonosítószám segítségével egy jól működő megoldás lehet az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett. Amennyiben rendelkezésre áll ilyen azonosító, úgy azt célszerű megadni a Megrendelés oldalon.

 

VÁSÁRLÓK

Alapok

 • A Vásárló nem ajánlhat fel semmilyen közvetlen fizetési megoldást az Eladóknak a Jobindoor rendszerén kívülről a Szolgáltatásokért cserébe.
 • A Jobindoor fenntartja a jogot, hogy minden nyílvánosan leszállított munkát felhasználhat marketing és promóciós célokra.
 • A Vásárlók kérhetnek személyre szabott Szolgáltatásokat az Egyedi Ajánlat Küldése funkció segítségével. A kért Szolgáltatásnak a Jobindoor-on engedélyezett szolgáltatásnak kell lennie. További információ az engedélyezett szolgáltatásokról fentebb olvasható.

 

Vásárlás

 • Kérjük tekintse át a Fizetési Feltételek oldalt a jobindoor-on keresztül történő fizetésekkel, költségekkel adózással stb kapcsolatos részletes információkért.
 • A Vásárlók küldhetnek az Eladóknak Egyedi Ajánlatokat az egyes Szolgáltatásaikhoz, amennyiben egy sokkal személyreszabottabb, az igényeiknek megfelelőbb rendelést szeretnének leadni.
 • Az Eladóknak a Vásárlók nem ajánlhatnak fel bármilyen egyéb, a Jobindoor.hu weboldalán kívüli fizetési megoldásokat. Amennyiben Vásárlóként arra kérik, hogy valamilyen alternatív fizetési megoldást használjon, kérjük jelentse felénk itt.

 

RENDELÉSEK

Alapok

 • Amint a fizetés jóváhagyásra kerül, a rendelés létrejön és kap egy egyedi Jobindoor rendelés azonosító számot
 • Az Eladóknak befejezett munkát és/ vagy az elvégzett feldatokat igazoló egyéb fájlokat kell leadniuk a Megrendelés Leadása gomb használatakor, az előzetesen meghírdetett és megvásárolt Szolgáltatásnak megfelelően.
 • A Megrendelés Leadása opcióval az Eladó nem élhet vissza a megrendelés menetének, avagy irányelveinek megkerülése végett. A Megrendelés Leadása gomb használata befejezetlen munkák leszállítása esetén a Rendelés törléséhez vezethet, ami ronthatja az Eladó értékelését és figyelmeztetést vonhat maga után.
 • Egy Megrendelés Befejezettnek minősül amint Leszállításra került, és a Vásárló jóváhagyta azt. A Megrendelés automatikusan Befejezett státuszt kap, ha a Leszállítást követő 3 napban nem történik beavatkozás vagy változtatás egyik fél részéről sem.
 • Arra bátorítjuk mind az Eladókat és a Vásárlókat egyaránt, hogy igyekezzenek egymás közt elrendezni minden esetlegesen felmerülő konfliktust. Amennyiben bármely oknál fogva a két fél erőfeszítései elakadnának, úgy lehetőség van Vita nyitására, illetve a rendelés Megvitatására, amelyet az oldal Üzemeltetője fog elbírálni. Egyéb problémák, például nem megendegett használat stb.. esetén kapcsolatba léphet velünk itt. További információ megvitatásról, rendelés törléséről és pénz visszatérítésről itt található: Fizetés és Bizalom.

 

Megrendelések Kezelése

 • Amikor egy Vásárló megrendel egy Szolgáltatást, az Eladó értesítést kap emailben, illetve a weboldal is értesítést küld ha az Eladó be van jelentkezve.
 • Az Eladóknak teljesíteniük kell a megrendeléseiket a megadott határidőn belül. Ha az Eladó nem adja le a munkát időben, a Megrendelést “Elkésett”-nek jelöli a rendszer, a Vásárlónak pedig lehetősége nyílik indoklás nélkül törölni / megvitatni a megrendelést, ami ronthatja az Eladó státuszát.
 • Az Eladóknak a Megrendelés Leadása gomb segítségével teljesen befejezett munkákat és/ vagy az elvégzett munkát igazoló fájlokat kell leadniuk, hogy a rendelés “Leadott / Leszállított” státuszt kapjon.
 • A felhasználók felelősek minden átküldött fájl vírus és rosszindulatú program elleni ellenőrzéséért. A Jobindoor nem vállall felelősséget az oldal használatából származó esetleges károkért, amiket a felhasználók egymás közt megosztott / átküldött / leszállított tartalmai vagy fájljai okozhatnak.
 • A Vásárlók használhatják a Rendelés Megvitatása opciót a Rendelés oldalon, amikor egy munkát leadott az Eladó, de a munka nem felel meg az Eladó által leírtaknak, a Szolgáltatásban szereplő feltételeknek vagy az előzetesen megbeszélt követelményeknek, elvárásoknak. A Megvitatás opció minden esetben végleges ítéletet szül a Megrendelés végkimenetelével kapcsolatban, így csak legvégső esetben javasoljuk, ha a felek már nem tudnak megegyezni másban.

 

Értékelések

 • A sikeresen teljesített megrendelésekre leadható Vásárlói visszajelzések alapvető alkotóelemei a Jobindoor rendszerének. Az Értékelések mutatják meg a Vásárló átfogó tapasztalatait és élményeit az Eladóval és a Szolgáltatásaival kapcsolatban. Az Vásárlónak törekednie kell az Eladó megfelelő tájékoztatására, amennyiben a megrendelés során aggályok, kérdések merülnének fel.
 • A Vásárlói visszajelzések lehetősége egy Vásárló számára alapvető előjog. A visszajelzések nem lesznek törölve egészen addig, amíg az nem sérti az Általános Szerződési Feltételeinket.
 • Annak érdekében, hogy megelőzzük az Értékelés rendszer téves használatát, minden visszajelzésnek egy valós eladásból kell származnia, amit kizárólag a Jobindoor-on keresztül hajtottak végre a Közösségünk tagjai. Minden mesterségesen generált vásárlás, vagy több felhasználói fiókkal való visszaélés az Eladó értékeléseinek javítása érdekében végleges felfüggesztést vonhat maga után, beleértve az ezen tevékenységhez kapcsolódó többi fiókot.
 • Az Értékelések amiket a Vásárlók leadnak nyílvánosan láthatóak az Eladók Szolgáltatásai oldalon.
 • Tilos visszatartani bármilyen a Szolgáltatáshoz kapcsolódó munkát, fájlt vagy információt a jobb értékelés megszerzése vagy további Szolgáltatás vásárlásának reményében.
 • Válasz és Értékelés leadása: Miután egy Megrendelés Leszállításra került, a Vásárlónak 3 napja van válaszolni. Ha nem történik válasz, reakció stb.. ebben a periódusban, a Megrendelés Befejezettnek lesz minősítve.
 • A felhasználóknak 10 napig van lehetőségük Értékelés leadására egy Befejezett Megrendelés esetén. A 10. nap után nem lehetséges új Értékelés hozzáadása a Megrendeléshez.

 

Megvitatás és Lemondás

Arra bátorítjuk mind az Eladókat és a Vásárlókat egyaránt, hogy igyekezzenek egymás közt elrendezni minden esetlegesen felmerülő konfliktust. Amennyiben bármely oknál fogva a két fél erőfeszítései elakadnának, úgy lehetőség van Vita nyitására, illetve a Rendelés Megvitatására, amelyet az oldal Üzemeltetője fog elbírálni. Egyéb problémák, például nem megendegett használat stb.. esetén kapcsolatba léphet velünk itt. További információ megvitatásról, rendelés törléséről és pénz visszatérítésről itt található: Fizetés és Bizalom.

 

Felhasználói Magatartás és Védelem

A Jobindoor lehetőséget nyújt minden embernek a világ bármely pontjáról, hogy alkossanak, eladjanak és vásároljanak közel bármilyen szolgáltatást amire csak szükségük van, a lehető legversenyképesebb áron. A Jobindoor weboldalán kínálkozó Szolgáltatások reprezentálják az egyre növekvő “home office” jellegű gazdaság sokszínűségét. A Jobindoor közösségének tagjai a Megrendelések során, a közösségi média és a Jobindoor forumain keresztül kommunikálnak és/ vagy lépnek kapcsolatba egymással.

A Jobindoor egy barátságos, közösségi szellemű és professzionális környezetet hivatott fenntartani. A Felhasználóknak ehhez a szellemiséghez kell tartaniuk magukat miközben használják az oldalt, vagy bármilyen a Jobindoor-hoz kapcsolódó tevékenységet végeznek. Ez a szekció a Jobindoor Felhasználóinak egymás közti interakciók során elvárt magatartását írja le bővebben, amiket be kell tartani a weboldal használata során.

Amennyiben az Általános Szerződési Feltételeink megsértését tapasztalja, problémája van, kérdése vagy kérése, a következő e-mail címen keresztül tud kapcsolatba lépni velünk támogatásért: Támogatás.

 

Alapok

 • A felhasználóink személyes információinak védelme érdekében a felhasználók személyazonossága névtelen marad. Kérni vagy küldeni email címet, Skype felhasználónevet, telefonszámot vagy bármilyen egyéb személyes kapcsolattartásra alkalmas információt a jobindoor rendszerén kívül történő kommunikáció érdekében, a jobindoor üzenetküldő rendszerének megkerülése vagy visszaélés érdekében NEM engedélyezett.
 • Minden a szolgáltatás sikeres teljesítéséhez szükséges személyes információ cseréjét a Megrendelés Oldalon lehet az üzenetküldő rendszer segítségével megvalósítani.
 • A jobindoor semmilyen garanciát nem vállal a Vásárlók számára az Eladók által felkínált szolgáltatások színvonalát illetően.
 • A jobindoor nem nyújt semmilyen védelmet azoknak a felhasználóknak, akik a jobindoor felületén kívül lépnek interakcióba egymással.
 • Minden információ és fájlcsere kizárólagosan a jobindoor felületén kell, hogy létrejöjjön. 3. fél által üzemeltetett fájlmegosztó oldalak (wetransfer, tresorit etc..) használata engedélyezett.
 • Durva vagy sértő nyelvezet, illetve ártalmas üzenetek nem tolerálhatóak és a felhasználói fiók figyelmeztetéséhez vagy felfüggesztéséhez / törléséhez vezethet.
 • A jobindoor oldala bárki számára nyitva van. Diszkriminatív megnyílvánulás a tagjaink ellen nem, származás, rassz, kor, vallás, szexuális beállítottság vagy bármilyen egyéb miatt nem elfogadható és a fiók felfüggesztéséhez / törléséhez vezethet.
 • A felhasználók nem tehetnek vagy kérhetnek javaslatokat a Jobindooron keresztül megismert vagy ott egymásnak bemutatott feleknek a Jobindooron kívüli szerződéskötésre, kapcsolatba lépésre vagy fizetésre.

 

Rendelések

 • Felhasználók akik a konkurens Eladók Szolgáltatásait rossz értékelés hagyása végett, az Eladó hírnevének rombolása céljából megrendelik, az értékelésük eltávolítására és további a jobindoor által meghatározott szankcionálásra számíthatnak.
 • A felhasználók, akár Vásárlók vagy Eladók, tartózkodjanak az olyan jellegű kérésektől / spam jellegű üzenet küldésektől, hogy akár a Vásárló akár az Eladó töröljön / módosítson egy korábbi értékelést, vagy a megrendelést.

 

Szolgáltatások

 • A Felhasználóknak lehetőségük van jelenteni egy Szolgáltatást, amennyiben az sérti a Jobindoor Általános Szerződési Feltételeiben meghatározott, az “egy, már meglévő Szolgáltatás, egy az egyben történő másolását” tiltó részeit.
 • Az Eladók garantálják, hogy bármilyen a Szolgáltatásaikban szereplő tartalom eredeti, az Eladó által létrehozott, és nem sért semmilyen harmadik fél által képviselt jogot, legyen az akár (de nem kizárólag csak ezekre korlátozott) szerzőijog, márkajel vagy védjegy. Amennyiben az Eladó valamely Szolgáltatásában stock fotó, audió vagy zene szerepel, úgy köteles feltüntetni és garantálni, hogy minden ehhez szükséges jog birtokában van, és mellékelni minden ehhez kapcsolódó dokumentumot a Szolgáltatás során.

 

Jogsértések Bejelentése

Ha olyan tartalommal találkozik, amely sértheti az Általános Szerződési Feltételeinket és / vagy a Közösségi Irányelveinket, akkor jelentenie kell erről nekünk az ezen kérdések kezelésére létrehozott megfelelő csatornákon keresztül, az Általános Szerződési Feltételeink szerint. A Jobindoor minden esetet átnéz. Az egyéni magánélet védelme érdekében a vizsgálat eredményeit nem osztjuk meg. További információért tekintse át Adatvédelmi Irányelveinket.

 

Szabályszegés

A felhasználók figyelmeztetést kaphatnak a fiókjukra az Általános Szerződési Feltételeink és / vagy a Közösségi Irányelveink megsértéséért, vagy a Jobindoor részére bejelentett felhasználói visszaélésekért. A figyelmeztetést a felhasználó e-mail címére küldjük ki tájékoztató jelleggel. A figyelmeztetések nem korlátozzák a fióktevékenységet, de ahhoz vezethet, hogy fiókja elveszíti az Eladó státuszát, vagy a jogsértés súlyossága miatt véglegesen letiltásra kerül.

Nem Engedélyezett Tartalmak

Felnőtt Szolgáltatások & Pornográfia – A Jobindoor nem engedélyezi a felnőttorientált vagy pornográf anyagok és szolgáltatások cseréjét.

Nem megfelelő viselkedés & nyelvezet – A kommunikációnak a Jobindoor weboldalán barátságosnak, konstruktívnak és professzinálisnak kell lennie. A Jobindoor elítéli a másokkal szembeni zaklatásokat és gyűlöletbeszédeket.

Adathalászat & Spam – Tagjaink biztonsága kiemelkedő fontosságú. Szigorúan tilos bármilyen rosszindulatú tartalom közzétételére vagy küldésére irányuló kísérlet azzal a szándékkal, hogy egy másik tag fiókját vagy számítógépes környezetét megsértsék. Kérjük, tartsák tiszteletben tagjaink személyes terét, és ne vegyék fel velük a kapcsolatot ajánlatokkal, megrendelésekkel, javaslatokkal vagy kérdésekkel amik nem kapcsolódnak az Eladó Szolgáltatásaihoz.

Személyes Adatok – Mások személyes és bizalmas információit nem publikálhatja vagy oszthatja meg. A szolgáltatás teljesítéséhez szükséges személyes adatok cseréjét a Megrendelés oldalon kell végrehajtani. Az Eladók továbbá garantálják, hogy a Vevőtől kapott bármilyen információt, amely nem nyilvános, semmilyen más célra nem használja fel, csak a munka vagy termék Vevőhöz történő eljuttatására. Azokat a felhasználókat, akik a Jobindooron kívül folytatnak kommunikációt, nem védi az oldal Általános Szerződési Feltételei.

Hiteles Jobindoor Profil – Nem hozhat létre hamis személyazonosságot a Jobindoor-on, nem adhatja le hamisan a személyazonosságát, nem hozhat létre Jobindoor profilt senkinek, csakis önmagának (valódi személynek), és nem használhat vagy próbálkozhat más felhasználó fiókjának vagy információinak felhasználásával; A profiladatoknak, beleértve a leírást, a készségeket, a tartózkodási helyet stb., bár a felhasználók névtelenek maradhatnak, pontosnak és teljesnek kell lenniük, és nem lehetnek megtévesztőek, illegálisak, sértőek vagy egyéb módon károsak. A Jobindoor fenntartja a jogot, hogy szükség esetén a felhasználóival elvégeztessen egy ellenőrzési folyamatot a Webhely használatához (akár személyi azonosítóval, telefonon, kamerával stb.).

Szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos követelések – A Jobindoor válaszolni fog minden szerzőijog vagy védjegy állítólagos megsértésével és / vagy harmadik fél szolgáltatási feltételeinek megsértésével kapcsolatos bejelentésre.

Csalás / Törvénytelen Használat – A Jobindoort nem használhatja jogellenes célokra vagy illegális tevékenységek végzésére.

Visszaélés és Spam

Sokszorosított Fiók – A csalások és visszaélések megelőzése érdekében a felhasználók egy aktív Jobindoor fiókra korlátozódnak. Minden további fiók letiltásra kerül, amelyet azzal a szándékkal hoztak létre, hogy megkerüljék az irányelveket, versenyelőnyökhöz jussanak vagy a Jobindoor közösségét félrevezessék. A tömeges fiók létrehozása az összes kapcsolódó fiók letiltását eredményezheti. Megjegyzés: a Jobindoor Általános Szerződési Feltételeinek és / vagy a Közösségi Irányelvek bármilyen jellegű megsértése az összes fiók végleges felfüggesztését okozza.

Célzott visszaélés / zaklatás – Nem toleráljuk azokat a felhasználókat, akik célzott visszaéléseket vagy zaklatásokat folytatnak a Jobindoor többi felhasználójával szemben. Ez magába foglalja a tagok zaklatásához a rendszerünk segítségével létrehozott többszörösített fiókokat.

Fiók eladása – Nem adhat el vagy vásárolhat meg egy Jobindoor felhasználói fiókot.

Titoktartás

Az Eladóknak fel kell ismerniük, hogy szükség lehet arra, hogy a Vevők nyilvánosságra hozzanak bizonyos bizalmas információkat, amelyek szükségesek az Eladóknak a megrendelt termék / mű átadásához, és hogy ezeket a bizalmas információkat meg kell védeniük az illetéktelen felhasználástól és nyilvánosságra hozataltól. Ezért az Eladók beleegyeznek, hogy a Vevöktől kapott minden információt rendkívül érzékeny, szigorúan titkos anyagként kezelnek. Anélkül, hogy eltérne a fent említettektől, az Eladók hozzájárulnak ahhoz, hogy (i) minden ilyen információt szigorúan bizalmasan kezelnek; (ii) nem adják ki az információt harmadik félnek; (iii) az információt semmilyen célra nem használják fel, csak a megrendelt munka átadására; és (vi) nem másolhatják vagy reprodukálhatják az információkat a Vásárló engedélye nélkül.

 

Általános Feltételek

 • A Jobindoor fenntartja a jogot, hogy bármilyen fiókot visszatartson vagy véglegesen letiltson a jelen Általános Szerződési Feltételek és / vagy Közösségi Irányelveink megsértése vagy a Webhely vagy a Szolgáltatások illegális, vagy nem megfelelő használata miatt.
 • A Jobindoor Általános Szerződési Feltételeinek és / vagy közösségi normáink megsértése esetén fiókját véglegesen letilthajtuk.
 • A letiltott fiókkal rendelkező felhasználók nem tudnak eladni és vásárolni a Jobindoor.hu oldalon.
 • Azok a felhasználók, akik megsértették az Általános Szerződési Feltételeinket és / vagy a Közösségi Irányelveinket, és fiókjukat letiltották, az ügyfélszolgálatunhoz fordulhatnak a fiók állapotával kapcsolatos további információkért.
 • A felhasználóknak képesnek kell lenniük fiókjuk igazolására az Ügyfélszolgálaton keresztül olyan anyagok / dokumentumok biztosításával, amelyek igazolják a fiók tulajdonjogát.
 • Vitákat a Jobindoor vitarendezési eszközeivel (a megrendelés oldalon található „Vita” vagy “Megvitat” funkcióval) vagy a Jobindoor ügyfélszolgálatával lehet rendezni.
 • A Jobindoor időről időre módosíthatja Szerződési feltételeit. Ezen változtatások végrehajtása után a Jobindoor ezen az oldalon teszi elérhetővé az Általános Szerződési Feltételek új példányát.
 • Megértette és elfogadja, hogy a Jobindoor a frissített Szerződési feltételek elfogadásának tekinti, ha a módosított Általános Szerződési Feltételek megjelenése után Ön tovább használja az oldalt.

 

Felhasználó Által Létrehozott Tartalom

A Felhasználók Által Létrehozott Tartalom (FÁLT) a felhasználók által hozzáadott tartalomra vonatkozik, szemben a Webhely által létrehozott tartalommal. A felhasználók (Vásárlók és Eladók) által a Jobindoor-ra feltöltött összes tartalom felhasználó által létrehozott tartalom. A Jobindoor nem ellenőrzi a felhasználók által feltöltött / létrehozott tartalmak megfelelőségét, a szerzői jogok, a védjegyek, egyéb jogok megsértését, és az ilyen tartalmat feltöltő / létrehozó felhasználó felelős kizárólag ezekért, valamint a felhasználás, közzététel, tárolás vagy továbbítás következményeiért. A Jobindoor platformra történő feltöltéssel vagy tartalom létrehozásával Ön kijelenti és szavatolja, hogy minden olyan jogot, licencet, hozzájárulást, engedélyt, hatalmat és / vagy jogosultságot birtokol, amely szükséges az ilyen tartalom felhasználásához és / vagy feltöltéséhez, a Webhelyen található tartalom vagy annak használata nem sérti és nem sértheti (a) harmadik fél szellemi tulajdonjogát, adatvédelmi vagy nyilvánossági jogait; (b) nem sérti az alkalmazandó helyi, állami, szövetségi és nemzetközi törvényeket, rendeleteket és egyezményeket; és / vagy (c) nem sérti az Ön vagy harmadik fél bármely irányelveit és / vagy szolgáltatási feltételeit. Megkérünk mindenkit, hogy a tulajdonjog igazolásával együtt tegyen bejelentést az esetleges jogsértésekről. A bejelentett jogsértő tartalmat eltávolíthatjuk vagy letilthatjuk.

Ezenkívül a Jobindoor nem felelős az Eladók által nyújtott szolgáltatás tartalmáért, minőségéért vagy színvonaláért. Nem vállalunk garanciát a Szolgáltatásokra, azok teljesítésére, a Vevők és az Eladók közötti bármilyen kommunikációra. Arra biztatjuk a felhasználókat, hogy a megfelelő szolgáltatások kiválasztásakor használják ki minősítési rendszerünk, közösségünk és a józan ész előnyeit.

Szolgáltatás felajánlásával az Eladó vállalja, hogy elegendő engedéllyel, joggal és / vagy licenszel rendelkezik a Jobindoor-on kínált szolgáltatás nyújtásához, eladásához vagy viszonteladásához. A Szolgáltatásukat online módon hirdető Eladóknak meg kell felelniük a hirdetési platform vagy a releváns webhely törvényi előírásainak és szolgáltatási feltételeinek. Ennek elmulasztása a Szolgáltatás eltávolítását eredményezheti, és az Eladó fiókjának felfüggesztéséhez vezethet.

 

Tulajdonjog

Tulajdonjog és korlátozások: A Jobindooron történő Szolgáltatások megvásárlásakor, hacsak az eladó a Szolgáltatása oldalán / leírásában nem szerepel egyértelműen másképpen, a munka átadásakor és fizetés ellenében a Vevő minden szellemi tulajdonjogot megkap, beleértve, de nem kizárólag erre korlátozva, a szerzői jogokat az Eladó által leadott munkához, és az Eladó lemond a benne foglalt minden erkölcsi jogról. Ennek megfelelően az Eladó garantálja, hogy átruházza a Vevőre a leszállított mű szerzői jogait. A szellemi tulajdonnak a Vevő részére történő átruházásáért teljes mértékben ki kell fizetni a Szolgáltatás árát, és az átruházás nem minősul teljesültnek, amennyiben a fizetést bármilyen okból kifolyólag lemondják. A kétségek eloszlatása érdekében az egyedi készítésű alkotásokban (például műalkotások, tervmunkák, riportok készítése stb.) a leszállított mű és szerzői jogai a Vevő kizárólagos tulajdonát képezik, és szállításkor az Eladó vállalja, hogy ezzel a jelen Szerződési Feltételek alapján minden jogot, tulajdonjogot és érdekeltséget átruház a Vevőre a leszállított mű iránt. Egyes Szolgáltatások (beleértve az egyedi készítésű munkákat is) további felárat számítanak fel (Extrákon keresztül) a kereskedelmi célú felhasználási licenszért / jogokért. Ez azt jelenti, hogy ha a Szolgáltatást személyes használatra vásárolja meg, akkor minden olyan jog tulajdonosa lesz, amelyre az ilyen használathoz szükség van, és nem lesz szüksége a kereskedelmi célú használatra vonatkozó licenszre. Ha viszonteladásra, vagy egyéb kereskedelmi célra kívánja felhasználni a kész munkát, amely közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódik valamilyen üzleti tevékenységhez, vagy egyéb nyereség szerzésre szolgáló vállalkozáshoz, akkor meg kell vásárolnia a Kereskedelmi célú felhasználást engedélyező licenszet egy Extra Szolgáltatáson keresztül, hogy szélesebb jogkörrel rendelkezzen, amelyek lefedik az üzleti felhasználását.

Továbbá a felhasználók (mind a Vásárlók, mind az Eladók) egyetértenek abban, hacsak egyértelműen fel nem tüntetik másként, hogy a felhasználók a Jobindoor-on amit önként hoznak létre / töltenek fel tartalmakat, beleértve a szolgáltatás leírásait, fotókat, videókat, felhasználóneveket, felhasználói fotókat, felhasználói videókat és minden egyéb információt, a Jobindoor marketing és / vagy más célokra ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja.

 

Kereskedelmi Jogok Szolgáltatás Extrával

Ha egy Szolgáltatás megrendelésével egy Szolgáltatás Extrán keresztül „Kereskedelmi Célú Jogok”-at vásárol, amennyiben nincs külön feltüntetve vagy részletezve máshogy, az Eladó örökös, kizárólagos, nem átruházható, globális engedélyt ad a megvásárolt munka kereskedelmi célokra történő felhasználására. A kétségek elkerülése érdekében az Eladó továbbra is fenntartja minden tulajdonjogát. Ez a kereskedelmi jog engedélyez bármilyen üzleti célú felhasználást, például reklámozás, promóció, weboldalak létrehozása, integrálás termékekbe, szoftverekbe stb., és szigorúan kizár minden illegális, erkölcstelen vagy rágalmazó célt. Erre a licenszre a Jobindoor Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak. Ilyen Szolgáltatás Extrának a megvásárlását, ideértve az adott célra való alkalmasságot a Jobindoor nem garantálja. Sem az Eladók, sem a Jobindoor nem vállal felelősséget semmilyen követelésért, esetleges következményekért vagy egyéb károkért, amely e licensz által vagy annak hiánya miatt, a leadott munkából vagy a munka Vevő általi felhasználásából ered.

 

Felelősség Vállalás

AZ OLDAL HASZNÁLATA, TARTALMA, ILLETVE BÁRMELY SZOLGÁLTATÁS VAGY TERMÉK AMI AZ OLDALON KERESZTÜL ELÉRHETŐ KIZÁRÓLAG A FELHASZNÁLÓ SAJÁT FELELŐSSÉGE. AZ OLDAL, ANNAK TARTALMA VAGY BÁRMELY SZOLGÁLTATÁS VAGY TERMÉK AMI AZ OLDAON KERESZTÜL ELÉRHETŐ “AHOGY VAN” VAGY “AHOGYAN ELÉRHETŐ” ALAPON VAN BIZTOSÍTVA, MINDENFÉLE GARANCIA NÉLKÜL, AKÁR KIFEJEZVE VAGY HALLGATÓLAGOSAN. SEM A JOBINDOOR SEM BÁRMELY SZEMÉLY AKI A JOBINDOORHOZ KÖTHETŐ NEM NYÚJT VAGY VÁLLAL GARANCIÁT VAGY KÉPVISELETET, MINDAMELLETT, HOGY A TELJESSÉG, BIZTONSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, MINŐSÉG, PONTOSSÁG VAGY AZ OLDAL ELÉRHETŐSÉGÉNEK FONTOSSÁGÁT TISZTELETBEN TARTJA.

A FENTEBB LEÍRTAK NINCSENEK HATÁSSAL BÁRMILYEN OLYAN JELLEGŰ GARANCIÁRA AMI NEM KIVONHATÓ A JELENLEG ÉRVÉNYBEN LÉVŐ TÖRVÉNYEK ALÓL.

 

Felelősség Korlátozása

A JOBINDOOR, PARTNEREI, SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÓI, ALKALMAZOTTAI, ÜGYNÖKEI, ENGEDÉLYEZŐI, TISZTVISELŐI VAGY IGAZGATÓI NEM VONHATÓAK FELELŐSSÉGRE SEMMILYEN KÁRÉRT, AMI AZ OLDAL HASZNÁLATÁBÓL VAGY A HASZNÁLATHOZ KAPCSOLÓDÓ, AZ OLDAL VAGY A KAPCSOLÓDÓ OLDALAK NEM MEGFELELŐ HASZNÁLATÁBÓL, A HOZZÁÉRTÉS HIÁNYÁBÓL, BÁRMELY AZ OLDALON ELÉRHETŐ VAGY AZ OLDALON KERESZTÜL ELÉRHETŐ EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK VAGY TERMÉKEK OKOZTA KÖZVETLEN VAGY KÖZVETETT KÁROKÉRT, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG EZEKRE KORLÁTOZVA A SZEMÉLYI SÉRÜLÉST, FÁJDALMAT VAGY SZENVEDÉST, ÉRZELMI STRESSZT, BEVÉTEL ELVESZÍTÉSÉT, PROFIT ELVESZÍTÉSÉT, AZ ÜZLET VAGY MEGTAKARÍTÁSOK ELVESZÍTÉSÉT, A HOZZÁFÉRÉS ELVESZÍTÉSÉT, VEVŐKÖR VAGY JÓHÍRNÉV ELVESZÍTÉSÉT, VAGY ADATOK ELVESZÍTÉSÉT.

A FENTEBB LEÍRTAK NINCSENEK HATÁSSAL BÁRMILYEN OLYAN JELLEGŰ GARANCIÁRA AMI NEM KIVONHATÓ A JELENLEG ÉRVÉNYBEN LÉVŐ TÖRVÉNYEK ALÓL.