Üdvözlünk a jobindoor.hu oldalán! Ez egy minta szolgáltatás, ami alapján egyszerűbben hozhatsz létre saját szolgáltatásokat!

– A szolgáltatás neve célszerű ha rövid, ám lényegretörő és keresőbarát a könyebb felfedezhetőség érdekében

– A leírásban hosszabban is kifejtheted a Szolgáltatásod részleteit, közvetlenül ide beilleszthetsz videókat amelyek látványosan mutatják be mit kínálsz leendő ügyfeleidnek (elég a videó hivatkozását bemásolnod), tölthetsz fel képeket lentebb a nagy “Plusz” jelre kattintva, illetve célszerű felhívni a felhasználók figyelmét a közvetlen üzenetküldési lehetőség fontosságára és alkalmazására, hogy megfelelő és személyreszabott tájékoztatáshoz juthassanak közvetlenül az Eladótól, mielőtt leadnak egy megrendelést.

– A “Videó” szekcióban szintén megadhatod a bemutatkozó videód hivatkozását, így az a lap tetején lesz látható, ahogyan ebben a “minta” Szolgáltatásban is látható

– Az Eladóknak lehetőségük van Extra szolgáltatások hozzáadására, amelyek a fő tevékenységi körhöz kapcsolódó kiegészítő Szolgáltatásokat tartalmaznak. Célszerű olyan Extrákat hozzáadni a Szolgáltatáshoz, amelyek teljesítése kivitelezhető az eredetileg beállított teljesítési / szállítási időn belül. A rendelés idejét nagyban befolyásoló Extra Szolgáltatásokhoz célszerű Egyedi Ajánlatot küldeni a megrendelőnek, ahol egyedileg módosítható a teljesítés ideje, a szolgáltatás ára és a leírásban pontosan megadható, hogy miről szól a megrendelés.