Üdvözlünk a Jobindoor.hu otthonról végezhető munkával történő pénzkeresésre specializálódott weboldalán!

Örömmel értesítjük leendő felhasználóinkat, hogy az oldal elindult, teljes gőzzel üzemel és tárt karokkal várja mind az Eladókat mind a Vevőket, hogy megteremtsék, meglovagolják és kiaknázzák Magyarországon is a világszerte egyre nagyobb teret hódító “Gig Economy” trendjeit. A járványhelyzet miatti növekvő bizonytalanságban minden lehetőséget és eszközt meg kell ragadniuk a vállalkozó szellemű tehetségeknek, szakembereknek hogy kamatoztatni tudják képességeiket a digitális térben is, és kihozzák a lehető legtöbbet a korlátozások okozta állapotokból.

Megrendelőként is új kapuk nyílhatnak meg számodra, amikor vállalkozó szellemű szabadúszókra lenne szükséged, akik készségel segítenek munkáid / projektjeid elvégzésében. A felhasználóknak lehetőségük van úgynevezett “Munkaerő Toborzást” létrehozniuk, amelyben megbízásokat posztolhatnak az oldalra, amiben kifejthetik a projekt részleteit, magát a feladatot, a határidőt, költségvetést stb.., és hátradőlve várhatják az adott szakterületen jeleskedő lelkes Eladók ajánlatait.

Ha Te magad is szabadúszó vagy, vállalkozó, digitális nomád, művész vagy bármilyen egyéb tehetség, esetleg szimplán csak értesz valamihez amivel gyakran ki tudsz segíteni embereket olyan területeken, amelyek nem igényelnek személyes találkozást, digitálisan értékesíthető és akár otthonról is foglalkozni tudsz vele, úgy a Jobindoor oldalán lakhelyedtől függetlenül nyithatsz a teljes magyar piac irányába új ügyfelek és megbízások felkutatása érdekében. Nincs más dolgod, csak regisztrálj, hozz létre új szolgáltatásokat és add meg a lehetőséget másoknak, hogy rádtaláljanak. Az indulás nem kerül semmibe, így nincs veszíteni való!

Programozók, írók, fordítók, tartalomgyártók, marketingesek, zenészek, videósok, grafikusok, személyi edzők, tanácsadók, fejlesztők és még számtalan különböző terület és szakma színesíti manapság világunkat, amelyek értékesítéséhez sokszor semmi másra nincs szükség, csak számítógépre és internethozzáférésre. Ha a Te eszköztárad is ékesíti akár csak egy hasonló készség is, akkor köztünk a helyed!