Jobindoor.hu

E-kereskedelmi rendszer és online piactér Szabadúszóknak, Mikrovállalkozóknak és Digitális Nomádoknak. 

A Jobindoor.hu szabadúszók, mikrovállalkozók, digitális nomádok, művészek és egyéb tehetségek számára hivatott megteremteni egy mind a vásárlók, mind az eladók számára megbízhatóbb kereskedelmet biztosító online rendszert, illetve piacteret, ahol aggodalmak nélkül fókuszálhatnak a felhasználók a feladataikra, nyomon követhetik a megrendeléseiket, személyre szabott ajánlatokat küldhetnek, miközben a rendszer menedzselni a tranzakciókat a folyamatoknak megfelelően. Oldalunk bárki számára teret biztosít, hogy eladóként pénzre válthassa szakértelmét, tehetségét miközben vásárlóként egy helyen lelhetnek megfelelő segítségre projektjeik megvalósításához. A járvány miatt sokan szorultak a négy fal közé, veszítették el állásukat vagy épp jöttek rá a szabadúszás, illetve a home office előnyeire. Mi itt a Jobindoor.hu-nál bízunk benne, hogy rendszerünkkel sokak életét könnyíthetjük meg, és, hogy új szintre emelhetjük a szabadúszó közösség hazai lehetőségeit és az online megbízások világát.

 • Légy részese egy biztonságos és megbízható piactérnek
  • Megbízható Vélemények: Az eladók kizárólag olyan vevőktől kaphatnak csak értékeléseket, akik kipróbálták valamelyik szolgáltatásukat.
  • Eladók Értékelése: Vásárlás előtt megtekintheted egy eladó általános megítélését, értékeléseit, ezzel elősegítve a lehető legjobb döntés meghozatalát.
  • Könnyű Rendeléskövetés: Interaktív kommunikációs rendszer és Irányítópult segíti mind az Eladókat és a Vásárlókat a megrendelések nyomonkövetésében.
  • Rendelések megvitatása: Oldalunk rendelkezik egy úgynevezett “Vita” lehetőséggel, amelnyek segítségével a rendelés alatt felmerülő esetleges problémák miatti elállás / panasz benyújtására van lehetőség, amit az Admin bírál el annak fényében, hogy melyik fél nem tett eleget (vagy nem tud) kötelességeinek. A nyertes fél egyenlege akkreditálva lesz a szóban forgó összeggel.
 • A mindennapos működésre és általános elvárásokhoz optimalizált, fair jutalék rendszer. 
  • Nincs Rejtett költség: Átlátható, letisztult és könnyen érthető működés és fizetési struktúra, rejtett költségek nélkül. Minden lehetséges kiadásról előzetes információt és egyértelmű tájékoztatást nyújtunk.
  • Felhasználói Csomagok (*Tesztelés alatt! Hamarosan!): Többféle opció választható regisztrációkor. Az ingyenes “Újonc” csomaggal az indulás nem kerül semmibe, azonnal belevághat bárki, és kipróbálhatja magát kockázat nélkül, méghozzá egyszerre több szolgáltatás párhuzamos futtatásával! Azoknak, akik nagyban gondolkoznak, lehetőségük van fizetős csomagjainkkal tovább bővíteniük a szolgáltatásaik számát.
  • Alacsony Jutalékok: Az üzemeltető jutaléka mindössze 10%, ami a sikeres megrendelések után kerül felszámításra az eladók bevételeiből. Vásárlóként az oldal nem számít fel díjakat, kizárólag a szolgáltatások árát kell megfizetni, amit az eladók szabályoznak, illetve a fizetési átjárók fix és százalék alapú díjait, amelyek függetlenek a Jobindoortól.